Διαχείρηση Ατυχήματος

Τα υψηλά ποιοτικά μας πρότυπα, η καινοτόμα τεχνολογία Mercedes-Benz και τα υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας εξυπηρετούν έναν και μόνο σκοπό: την αποφυγή ατυχημάτων.Παρόλα αυτά: ένα ζώο ξαφνικά πετάγεται μπροστά σας, ένα χαλίκι εκσφενδονίζεται στο παρμπρίζ σας, μια κακοτυχία ή κάποιος τρίτος προκαλεί ζημιά στο αμάξωμα – ατυχήματα μπορούν να συμβούν ακόμα και στους πιο έμπειρους οδηγούς.

Είναι καλό να γνωρίζετε ότι η Κ.Δ. Παπαδόπουλος Α.Ε. & η Mercedes-Benz διαθέτουν μία ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για την αντιμετώπιση τέτοιων συμβάντων, οι οποίες όχι μόνο σας ξαναβάζουν στο δρόμο, αλλά σας απαλλάσσουν επίσης και από κάθε ανησυχία για το ατύχημά σας.

Τα έχουμε σκεφτεί όλα, από τη γραμμή εξυπηρέτησης μέχρι την εγγύηση κινητικότητας και τις επαγγελματικές υπηρεσίες επισκευής.
Αν θέλετε, μπορείτε να κάνετε λήψη ενός πρακτικού φυλλαδίου βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος, με χρήσιμες οδηγίες για τις πρώτες βοήθειες.


Είχα ατύχημα – και τώρα τι;

 

1ο Βήμα: Φορέστε ένα ανακλαστικό γιλέκο, τοποθετήστε προειδοποιητικά πριν από το σημείο του ατυχήματος και προσφέρετε πρώτες βοήθειες.

2ο Βήμα: Ενημερώστε τις υπηρεσίες διάσωσης και την αστυνομία (αν χρειάζεται).

3ο Βήμα: Καταχωρήστε τα στοιχεία του ατυχήματος στο βιβλίο ατυχημάτων.

4ο Βήμα: Φωτογραφήστε τα εμπλεκόμενα οχήματα και το σημείο του ατυχήματος.

5ο Βήμα: Καλέστε τη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Mercedes-Benz για ατύχημα στο 6944 354700, περιγράψτε τη ζημιά και ετοιμάστε τα έγγραφα του οχήματος. Η βοήθεια ατυχήματος της Mercedes-Benz φροντίζει για τη μεταφορά του οχήματός σας στο πλησιέστερο πιστοποιημένο φανοβαφείο της Mercedes-Benz και φροντίζει να συνεχίσετε το ταξίδι σας.